Webinar “Hardware & Software for IoT Security”

Data Privacy in IoT

Нещодавно ми, команда Heat Ceram, знову відвідали Літню школу Data Privacy in IoT, де провели вебінар для студентів політехніки на тему “Кіберзахисту IoT пристроїв”. Наш CEO, керівник компанії, поділився своїми знаннями та досвідом, розповідаючи про різні типи програмних і апаратних кібер атак, а також методи захисту від них.

Під час вебінару було наглядно продемонстровано, як можна зламати пристрої, використовуючи різні техніки. Зокрема, ми показали, як здійснюється атака “людина посередині” (Man-in-the-Middle) на девайси, що використовують протокол MQTT, як виконується перехоплення даних (sniffing) для пристроїв Zigbee, і як працює радіочастотний повторювач.

Для перевірки знань студентів, ми провели інтерактивний Quiz, переможець якого отримав спеціальний подарунок від компанії Heat Ceram. В кінці вебінару відбулася жвава сесія запитань і відповідей, де студенти мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Найцікавіше запитання також було відзначене подарунком від нашої компанії.

Ми раді були бачити таку активну участь студентів і сподіваємось, що наш вебінар сприяв їхньому розумінню та покращенню навичок у сфері кіберзахисту IoT пристроїв.

28.05.2024

ukУкраїнська